Domein en Hosting

Beide zaken onlosmakelijk verbonden met een website.

Domein en Hosting, twee zaken die bij een website horen die Web Bouw en Beheer ook voor u kan regelen. Een Domein is eigenlijk niets meer dan de naam van de website, zoals www.webbouwenbeheer.nl. Deze naam moet geregegistreerd worden en uiteindelijk moet het domein ook gehost worden.
Dit laatste houdt in dat het domein verwijst naar ruimte op een computer waar de website neergezet wordt. Via internet is deze ruimte dan te benaderen en dit zie je dan in je internet browser als een website. Daarmee is het plaatje compleet.

Web Bouw en Beheer kent eigenlijk maar één soort pakket, en dat is Domein met Hosting. Het is natuurlijk wel mogelijk dat u de site door ons wilt laten bouwen, maar de voorkeur geeft om de site ergens anders onder te brengen. Dit staat de klant vrij en is geen enkel probleem natuurlijk. Het kan zijn dat die hosting niet toereikend is voor de specifieke eisen van uw website bijvoorbeeld. Dan adviseren wij toch om de site bij ons onder te brengen en kunnen wij de verhuizing kosteloos regelen.

Technische ondersteuning

Wanneer u de Domein en Hosting regelt via Web Bouw en Beheer krijgt u er automatisch de Technische Ondersteuning erbij. Dit houdt in dat wij voor u ook bepaalde technische zaken gaan uitvoeren. Bijvoorbeeld het aanmaken van nieuwe e-mailadressen, of het toevoegen van een Automatische Antwoord op de naar u verzonden e-mails. Maar ook voor uw vragen omtrent de website of de werking van bepaalde onderdelen. Dit kan via telefoon of e-mail.

Kleine wijzigingen zijn inbegrepen bij de Technische Ondersteuning mits u het pakket Domein en Hosting bij ons afneemt. Is de site ergens anders ondergebracht dan kan het zijn dat er voor kleine wijzigingen kosten in rekening worden gebracht.