Websites

Web Bouw en Beheer maakt het zoals u het wilt

Wij verzorgen het ontwerp en de bouw van de site in overleg met de klant. Doel is de site functioneel te houden zonder onnodige toevoegingen. Eenvoud, duidelijkheid maar in ieder geval streven we naar klanttevredenheid. Sitebouw is hoofdzakelijk bedoeld voor particulieren, ZZP-ers, verenigingen en MKB.

Je kunt websites onderscheiden in 2 soorten: de statische website. Dit kunt u zien als een visitekaartje op internet. Uw bedrijf presenteert zich op het internet en toont daarbij o.a. vaste gegevens over produkten en/of diensten, contact- en adresgegevens etc.
Daarnaast is er de dynamische website. De gegevens die hier op staan komen vaak uit een database. Een webwinkel is een goed voorbeeld. De website is voortdurend in beweging.

Web Bouw en Beheer levert Maatwerk

De eigenlijke kracht van Web Bouw en Beheer is dat ze alles op maat kunnen afstemmen met de klant. Geen enkel bedrijf is gelijk en niemand is gebaat bij een standaard proces. Software hoeft niet onnodig ingewikkeld, maar moet ook niet tekort schieten. Het moet precies doen wat het hoort te doen.

- Wilt u met één druk op de knop verschillende nieuwsbrieven versturen naar verschillende klantgroepen?
- Wilt u een direkte melding in uw mailbox wanneer een klant een reservering doet?
- Wilt u zelf reclameakties kunnen inschakelen en weer uitschakelen op geplande tijdstippen?


Of wilt u dergelijke dingen maar dan net even iets anders?

Wij maken de software zoals u dat wilt met de gemakken die u wilt. En wanneer in de loop van de tijd blijkt dat er uitbreiding of veranderingen nodig zijn dan kunnen wij dat ook voor u aanpassen. Iets wat met standaardmodules vaak niet mogelijk is, of dat er een behoorlijk prijskaartje aan vast zit.