Website Re-design

Een gedateerde site is een slecht onderhouden site

'Een gedateerde site is een slecht onderhouden site' is natuurlijk niet helemaal waar; een site met een gedateerde uitstraling kan heel goed nog actuele informatie bevatten. Maar het totaalplaatje ademt wel een sfeer uit dat er geen moeite meer gedaan wordt om een prettige uitstraling te bewerkstelligen. En bezoekers van de site merken dat, hetgeen alleen al een prima reden is om de site op de schop te nemen.

Een andere reden is dat de site niet meer voldoet aan uw eigen eisen. U wilt bijvoorbeeld een webwinkel, maar dat is niet te implememteren in de huidige website. Of uw zaak heeft een grondige verbouwing ondergaan, de website kan daarbij eigenlijk niet achter blijven en verdient ook een nieuw jasje. Misschien zijn de afbeeldingen op uw huidige site niet meer van deze tijd, denk aan de kleding (mode) van de personen die op afbeeldingen staan. Brillen uit de jaren 80??

Laat u adviseren door Web Bouw en Beheer

Een re-design van een website kan op bepaalde gedeelten, maar ook op de totale site. Soms gaat het om afbeeldingen die niet meer van deze tijd zijn, terwijl de site zelf nog prima voldoet. We kunnen u hierbij met advies van dienst zijn en daarbij ook de aanpassing verzorgen! Soms is het nodig een geheel nieuwe website te ontwerpen, hiervoor kunnen wij ideeëen aandragen. Een re-design wordt dan eigenlijk een een nieuw design.

Voor een website-adviesscan kunt u ook bij ons terecht. Wij scannen uw site dan op mogelijke onvolkomendheden en geven u advies hoe dit het beste aan te passen is. Laat u deze aanpassingen door ons realiseren dan kost het advies u uiteraard niets.